Sinisilmä – musiikkivideo

Mielipideasioista on vaikea todeta sitä yhtä oikeaa, mutta niistä on sitäkin helpompi rakentaa tulinen väittely. Tällaisen saa solmuun erittäin nopeasti, kun toisen mielipide onkin paljon enemmän: pakkomielle.

”Sinisilmä” on yhden uppiniskaisen henkilön yksinpuhelu omasta pakkomielteisestä tavasta nähdä maailmaa ja ratkaisut sen ongelmiin. Jo luovuttanut päättää vielä yrittää julistaa omaa sanomaansa oikeaksi. Asian äärellä viipyminen liian pitkään voi olla ihmismielelle liikaa jos ei tule kuulluksi ja lopullinen napsahdus voi tulla yllättävällä tavalla.

”Sinisilmä” on menevä kappale, joka pistää kädet hakkaamaan tahtia ja jalat laukkaamaan kohti tanssilattiaa. Se ei ole kuitenkaan pelkkää tasaista ja iloista renkutusta vaan tarjoaa kuulijalleen vaihtuvia tunteita. Kappaleen eloisuus tuo hyvin Tahrojen todellisen luonteen esille. Soitamme rohkeasti omaperäistä ja meidän näköistä suomirokkia.”

Sävellys ja sanoitus: Kalle Härtsiä
Sovitus: Tahrat
Julkaisija: Secret Entertainment
Äänitys ja miksaus: Heikki Marttila / Gurut Studio
Masterointi: Hannu Hattunen / Mad Hat Audio

Levynkansi kuvitus: Katja Räsänen

Video: Henrik Pääkkönen
Käsikirjoitus: Kalle Härtsiä
Kuvaus: Henrik Pääkkönen ja Toni Vesala

Striimaa ja katso

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>