Tahrat yhteistyöhön Secret Entertainmentin kanssa!

Olemme erittäin innoissamme, että voimme ilmoittaa aloittavamme yhteistyön Secret Entertainmentin kanssa! Yhtyeemme seuraavat singlet tullaan julkaisemaan heidän kauttaan ja odotamme tulevaa yhteistyötä innoissamme.

Tässä myös lausunto Secret Entertainmentin Jonilta:
”Spotifyssa olevan noin sadan miljoonan kappaleen valikoimasta törmäsin täysin sattumalta Tahrat -yhtyeen Juhlat on peruttu -kappaleeseen. Se, että päätin juuri kyseisen kappaleen kuunnella sillä hetkellä on useiden tekijöiden summa. Bändillä on mieleenpainuva ja mielenkiintoinen nimi sekä itse kappaleen nimi sai aikaan pienen pohdinnan, että mistä onkaan kyse. Lisäksi bändin graafinen ilme upeine väreineen oli juuri se viimeinen ja ratkaiseva tekijä play-napin painallukseen. Tämä napin painallus saikin aikaan sen, että seuraavat singlet tullaan julkaisemaan edustamani yhtiön Secret Entertainmentin kautta. Odotan hyvin suurella mielenkiinnolla ja innolla tulevaa yhteistyötämme.”

Seuraava julkaisu onkin jo melkein oven takana ja jatkoa ”Juhlat on peruttu”-singlelle. Yhtye aloittaa myös työstämään uusia kappaleita julkaisu kuntoon kovalla intensiteetillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>