Tahrat nyt Twitchissä!

Yhtyeemme on liittynyt Twitch.tv:n ihmeellisen striimausalustan bittimaailmaan. Twitch.tv on striimauspalvelu, joka on tullut tunnetuksi alunperin lähinnä alustana, jossa ihmiset striimaavat pelaamistaan. Myöhemmin tuonne on myös liittynyt erilaisten taiteiden edustajat ja nykyään voitkin katsella palvelusta musisointia, maalaamista, pitsinnypläämistä, syömistä (jep).

Halusimme yhtyeenä liittyä Twitchiin, jotta voisimme paremmin keskustella kiinnostuneiden ihmisten kanssa sekä myös tuoda musiikkiamme enemmän esille sekä muuta sisältöä. Osa syy tätä on tottakai myös se, että musiikkibisneksess menestyäkseen täytyy olla levittäytynyt laajalle alalle.

Tulemme striimaamaan palvelussa bänditreenejämme, studiosessioita, yksilöharjoittelua ja -nauhoittelua, sekä myös pelailua. Yhtyeestämme löytyy useampikin pelailija erilaisten genrejen parista.

Seuraathan siis sosiaalista mediaamme, eri toten Instagramia, jossa tiedotamme striimausajoistamme. Arvostamme myös, jos maltat tilata kanavamme Twitchissä, koska tuo ei kustanna sinulle mitään, mutta auttaa kanavan nousua ja tiedottaa myös sinulle, kun striimaamme. Toivottavasti näemme sinut Twitchissä ja tehdään yhdessä tästä hyvä kommuuni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>